Salina ”SaltPraid” este prima salină din Chișinău amenajată cu sare naturală ”de Praid”, amenajarea căreia respectă cele mai inovative principii de construcţie folosite în Europa. Datorită ambientului deosebit, culorilor şi muzicii atent alese, cele 30 de minute de tratament devin un moment de relaxare şi evadare din cotidian.

Datorită generatorului de aerosoli salini instalat, concentraţia de sare din încăpere rămâne constantă pe durata întregii şedinţe. Concentraţia constantă de sare este elementul cel mai important pentru ca efectele terapeutice ale haloterapiei să fie notabile, iar simptomatologia clienţilor noştri să fie net îmbunătăţită.

Microclimatul salinei este atent controlat prin intermediul aparaturii performante, fiind necesară menţinerea unor valori constante pentru temperatură şi umiditate.

Temperatura are valori cuprinse între 22 şi 24°C pentru a asigura confortul termic al clienţilor noştrii, fără a exista diferenţe considerabile faţă de temperatura exterioară. Conform ultimelor studii de specialitate, umiditatea trebuie să se încadreze înte 40 şi 60% pentru a obţine cele mai bune rezultate terapeutice.

În înteriorul salinei se poate intra cu încălţăminte obişnuită, fiind nevoie doar de acoperirea lor cu protecţia de unică folosinţă pusă la dispoziţie de personalul Salinei ”SaltPraid”

Vă asteptăm cu drag!