16 motive pentru a urma o terapie la SalinaPraid

 1. Pentru că salinoterapia este 100% naturală! Fără chimicale, fără medicamente, fără efecte adverse!
 2. Pentru că dispunem de cel mai benefic și inovativ sistem de salinoterapie existent în R.M
 3. Pentru că, în salina noastra , concentrația de aerosoli salini este foarte ridicată, perfectă pentru cel mai benefic tratament posibil. Acest lucru se simte chiar după primele minute de terapie, sarea așezându-se pe buzele pacienților.
 4. Pentru că dispunem de o concentrație ridicată de aerosoli salini, o ședință de tratament durează doar 30 de minute, aceasta fiind suficientă pentru a inhala cantitatea necesară de aerosoli pentru ca efectul terapeutic să fie cel dorit.
 5. Pentru că salinoterapia este indicată pentru aproape toate problemele pulmonare și nu numai. 
 6. Pentru că putem să controlăm concentrația și mărimea aerosolilor cu ajutorul unui generator de aerosoli salini, care are rolul doar de a măcina sarea, mecanic, foarte fin,la nivelul micronilor.
 7. Pentru că suntem printre singurele saline artificiale care pot dispune de un mediu dezumidificat. După cum poate bine stiți, umiditatea este contraindicată pentru oamenii cu probleme respiratorii.
 8. Pentru că după fiecare ședință de tratament, ventilăm salina. 
 9. Pentru că o salină artificială este de 9 ori mai aseptică (sterilizată) decât o sală de operație, salinele fiind considerate unele dintre cele mai purificate locuri de pe Pământ.
 10. Pentru că temperatura în salina noastre este mereu între 22 și 24 de grade în funcție de anotimp, astfel, diferența de temperatură în momentul părăsirii salinei nu vă afectează.
 11. În funcție de afecțiune, după primele ședințe de tratament simțiți o ameliorare considerabilă.
 12. Pentru că o terapie completă la Salina SaltPraid are un preț foarte accesibil, pentru oricine.
 13. Pentru că după ce beneficiezi de o salinoterapie sau mai multe, doza tratamentului medicamentos pe care îl iei poate scădea drastic sau dispărea complet la recomandarea medicului.
 14. Pentru că Salina SaltPraid  oferă doar tratamente 100% naturale și nu cele chimicale.